Viruset som kan drabba vem som helst!

Det nya skadliga och effektiva viruset är här. Det heter Soffviruset och kan drabba oss allihopa så fort vi bara sätter oss i soffan.

Du märker inte att du har blivit drabbad förrän det är för sent. Akta dig noga, det här är allvarligt! Hur smittar viruset? Jo, det kan gå till på två sätt:

Version 1
Du har en arbetsdag, du känner dig lite krasslig och hängig, men eftersom du behöver pengarna så går du till jobbet och sliter hela dagen. Du kommer hem och sätter sig i soffan. Plötsligt känner du hur kroppen blir alldeles tung och matt, du blir bara tröttare och tröttare. Till slut orkar du inte sitta upp i soffan längre. Att resa på sig är inte att tänka på, det är som att du sitter fast i soffan. Du lägger dig ner i soffan för att vila en liten, liten stund. Man kan ju bli piggare av att vila. Ögonlocken blir tyngre och tyngre, ditt medvetande förvinner mer och mer från omvärlden. Plötsligt är du helt borta, förflyttad till drömmarnas land där du plågas av onda andar. Du är drabbad av soff viruset! Någon familjemedlem försöker väcka dig, du hör hur personen mumlar. Du grymtar till svar, sätter dig upp. Då känner du hur allting bara snurrar i huvudet, du orkar bara inte lämna soffan. Du blir kvar i soffan och allting du ville ha gjort hemma bara förfaller, absolut ingenting blir gjort.

Version 2
Du har en arbetsdag, kliver glatt upp på morgonen och kastar dig iväg. Ännu en inspirerande dag att tjäna pengar på. Du jobbar och sliter hela dagen, pulsen går på högvarv. När du kommer hem så sätter du dig i soffan för att varva ned och hämta andan. Du vill bara samla nya krafter efter en dags hårt arbete. När du sitter i soffan så blir kroppen allt tyngre och tyngre, du känner dig alldeles matt. Eftersom din arbetsdag varit så tuff så tycker du att du förtjänar lite vila. Du lägger dig ned på soffan för att vila. Ögonlocken blir tyngre och tyngre, ditt medvetande förvinner mer och mer från omvärlden. Plötsligt är du helt borta, förflyttad till drömmarnas land där du plågas av onda andar. Du är drabbad av soff viruset! Någon familjemedlem försöker väcka dig, du hör hur personen mumlar. Du grymtar till svar, sätter dig upp. Då känner du hur allting bara snurrar i huvudet, du orkar bara inte lämna soffan. Du blir kvar i soffan och allting du ville ha gjort hemma bara förfaller, absolut ingenting blir gjort.

Soffviruset är mycket effektiv och mycket svårt att bli frisk ifrån. Det är vanligt att de drabbade återvänder till soffan dagligen, varpå ingenting blir gjort hemma. Till slut blir det så illa att de drabbade både sover och äter i soffan dygnet runt. Då är man allvarligt smittad.
Så vitt jag vet så finns det ännu inget botemedel mot soffviruset och det sprider sig som en löpeld!

Så här kan virusarna se ut. Observera att virusen på bilden är extremt förstorade, normalt så kan dessa virus till och med vara svåra att se med mikroskop.

Kommentarer
Postat av: Theres

Haha, jag är helt klart smittad. Får hoppas dom hittar något botemedel ;)

Låter som du har att stå i för tillfället. Hoppas allt reder upp sig till det bästa!

2009-08-30 @ 17:31:30
URL: http://thezz82.blogg.se/
Postat av: Nadja

Det låter farligt! Tur att vi byter ut vår soffa mot en kökssoffa, viruset trivs förhoppningsvis inte så bra där ;)

2009-08-31 @ 07:47:47
URL: http://ensalig.blogspot.com
Postat av: ♥ Jessica - Fotar och designar bloggar ♥

ååh tack!

Allt bra med dig ? Du är fortfarande nöjd med designen ?

2009-08-31 @ 14:04:25
URL: http://designbyjessica.blogg.se/
Postat av: Katarina

hahaha, jag är smittad

2009-09-06 @ 14:09:24
URL: http://ina73.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-mail,(visas bara för mig)

Var finns du någonstans?

Skriv din kommentar:

Trackback

RSS 2.0