Simmar i lerpölen

Häromdagen så var vi ute på kvällen för att starta upp värmen i huset. Christian tittade på lite traktorer medan Angelica passade på att hoppa i en lerpöl! Hon hade så roligt och såg ut som en vandrande lerhög till slut. Hon lyckades till och med lägga sig på magen i lervällingen. Christian var inte riktigt lika road som tur var. Tur att det finns dusch och tvättmaskin säger jag bara.

Fotot är inte världens bästa och det är taget innan Angelica lade sig ned. Displayen på digital kameran har gått sönder, den är inte tappad. Jag fotade 2 kort för någon vecka sedan och då började displayen flimmra i vitt. Så surt!!! Någon som har en digital kamera till övers??? Jag behöver fota barnen lite så att dom får bilder till sina dagisalbum och så behöver jag fota insekter. Att fota insekter är ett skolarbete som ska påbörjas nu och vara klart 23 sep.

 

Barnen har äntligen varsin bra tre-hjuling som inte ramlar omkull hur enkelt som helst. Angelica har ju förut inte nåt ned till tramporna och marken. Fast på sin nya Super Trike så når hon både till tramporna och marken. Super! Igår fick de även varsin mjuk Pippi-docka som fick åka på tre-hjulingarnas flak.

Uppdrag Stadium galon är äntligen klart! Det krävdes besök i fem olika butiker för att hitta allting jag ville ha till barnen. Dubletterna behövs ju till dagis! Tur att jag har min käraste Ronny som hjälpte till med det mesta. Han jobbar som budbilschaufför med Stockholm som huvudort. Han hade att göra med Stadium vill jag lova. Vi tackar och bockar för all hjälp! (Jag är bara skyldig till 2 av 6 kvitton.)


Kommentarer
Postat av: cilla

det låter som min dotter när hon var liten, hon sprang omkring och sa att "min mamma älskar att tvätta" hör till saken att hon alltid hade vita spettsklänningar med mammelucker. jättekul haha. barn är underbara ha en skön vecka. kramisar

2009-09-02 @ 21:36:14
URL: http://wiccankraft.blogg.se/
Postat av: johanna

tack så mycket! den är från gotland :)

2009-09-02 @ 22:45:31
URL: http://mosadpersika.blogg.se/johanna

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-mail,(visas bara för mig)

Var finns du någonstans?

Skriv din kommentar:

Trackback

RSS 2.0