Luciatåg

Underbart fint och gulligt var det att se när barnen lussade igår på förskolan. Fast Angelica var inte så glad, hon såg mig i publiken och blev ledsen. Christian var inte heller så munter i luciatåget, jag vet aldrig ifall han fick syn på mig med kameran i högsta hugg :)

Allihopa var så duktiga och tappra ute i kylan. Men fint blev det! På morgonen igår så var jag lucia hemma för barnen, tänkte liksom att ska dom så kan jag föregå som exempel. Christian och Angelcia skrattade åt mig i början när jag kom ingåendes i luciakläder och sjöng luciasånger. Christian frågade flera gånger "Varför har du dom kläderna på dig?". Som tur var så gillade dom i alla fall pepparkakorna som lucia bjöd på.

Vi fick luciafika igår på förskolan också, mumsigt med pepparkakor och saffranslängd.

Jag är dock inte riktigt nöjd med mina foton från lucian, jag glömde min nya softbox-blixtspridare hemma och så glömde jag att ställa in så att kameran fotade i både jpg- och rawformat. Hmpfr, jag ska be om lite hjälp med redigeringen så blir förhoppningsvis fotona okej till slut. Fotona jag visar här är lite lätt redigerade i alla fall, de var alldeles för mörka innan jag trixade till nåt i photoshop.

Hoppas ni alla hade en trevlig lucia!


RSS 2.0