Förbereder för snön

Blev en dag hemma idag. Dottern är tokförkyld och jag börjar må ungefär likadant. Näe, jag ska hålla mig frisk! Det är ju snart 1a advent, mysigt.

Jag passar på att förbereda trädgården för snö, det vill jag helst ha lite grann redan till 1a advent. jag började med att gräva upp alla rosbuskar som har kantat vår parkering. I vintras så var det knöligt att skotta snö när de höga buskiga rosorna stod mot muren som ramar in parkeringen. Men nu är alla bort grävda. Fast de ska planteras om, rosor är ju vackra. Jag har ingen aning om ifall rosorna kommer att överleva men det märks till våren.
 
 
När jag börjat lasta skott kärran så blev det mycket mer rosbuskor än vad jag trodde. Ja, ja. 
Den tjusiga Audin som ni ser på bilden är till salu. Kom å köp!
 
 
Så skönt med en parkering utan planteringar. Rosorna stod ju placerade på 4-5 olika ställen längs med de tre murarna. När jag ska sätta i och ur sladden till motorvärmaren så har alltid buskarna varit ivägen framför bilen. Ha, nu är det slut med det!
 
 
Nu ska jag gå ut i trädgården igen och röja av framför ingången och köksfönstret. Det är väldigt oredigt där. Jag vill ha en plan gräsmatta istället för att blandat uppvuxet "krims-krams". Förhoppningen är att det ska lägga sig en vacker vit matta med snö på denna yta. Det skulle bli en mysigare utsikt från köksfönstret då. Röja, röja, röja!

RSS 2.0