Gårdagens fynd

Som det ser ut nu så kommer jag att vara ledig ett par dagar och jag har blivit så sugen på att åka ut och campa med barnen, enda haken är att jag har så gott som ingenting som behövs för sådana äventyr. Just därför råkade det bli ett fynd på blocket igår. Tralalala...

Barnens pappa Ronny bor ju numera i Upplands Väsby sedan skilsmässan och igår skulle han komma upp hit till Norrtälje för att jag äntligen skulle få tillbaka barnen efter deras 4 veckors semester med sin pappa. Under dessa 4 veckor har jag faktiskt träffat barnen vid några få korta tillfällen, annars hade jag nog inte klarat av att vara utan gullungarna så pass länge som 4 veckor.

Hur som helst, jag hittade ett campingbord på blocket igår som fanns i Rotebro och då bad jag förstås Ronny att åka där förbi och köra hem det till mig. I annonsen var det en bild på ett blått bord med 4 utfällbara pallar och så stod det följande:

Säljer nu vårt ihopfällbara campingbord i nyskick!! Bordet har 4 sittplatser och är perfekt för tältmorgonen eller kvällsgrillningen. OBS! Bordet på bilden är blått men mitt är grönt! ( var lite lat...)

Så här såg bilden ut i annonsen:Jag trodde ju verkligen att denna bild visade modellen för det ihopfällbara bordet som jag köpte. Men oj, vilken positiv överraskning det var att få se bordet i verkligheten. Modellen var helt annorlunda och känns betydligt stabilare, det ser ut så här:

     

Suveränt med fristående bänkar ju, det gör att det blir mindre belastning på bordet när man sitter jämfört med modellen med de 4 pallarna.

Ett tält har jag ju funderat på att köpa i några veckor nu, fast jag vill helst ha ett tält som har stor förgård där det är full ståhöjd samt 2 innergårdar så att det liksom blir som 2 sovrum. Jag har hittat ett sånt tält på blocket som jag skulle kunna tänka mig, nämligen detta till vänster.

  

Fast i och med att det till vänster är begagnat så är det gissningsvis sådana dära äldre supertunga tältstänger, hmprf, och priset på det är väl ungefär samma sak som att jag och barnen lika gärna kan bo på vandrarhem i en dryg vecka eller nåt.
Till höger har jag hittat ett nytt som har glasfiber tältstänger, hyfsat rymlig förgård, fast det är bara en innergård. Priset är hyfsat, fast egentligen ska vi bara vara iväg 2 nätter, kanske 3 så vandrarhem är nog ungefär samma kostnad. Sedan kan jag ju inte låta bli att fundera på att jag faktiskt har en rymlig bil, fäller jag baksätet så går det alldeles ypperligt att sova i bilen. Detta med att sova i bilen tyckte just mamma var klokast eftersom som hon av erfarenhet vet att ett tält sällan kommer till så mycket användning som man hoppas. (Mamma har egentligen precis just ett sånt där tält med förgård som har ståhöjd samt två separta innergårdar, synd att är så långt till Gotland bara.)
Nåja, jag klurar vidare, jag känner mig faktiskt ganska rådvill.

Idag är det ju dessutom mer eller mindre Loppisarnas dag här i Norrtälje, det är loppis skyltar överallt. Och mulet är det också så jag får väl se ifall barnen och jag kan göra något makalöst fynd under dagen:-)

Kram, kram från oss:-)


Åhh, det snurrar med världens fart!

Livet följer en otrolig uppåtspiral och jag har verkligen inte haft tid att blogga trots att det verkligen händer massor intressant hela tiden som jag gladeligen kan dela med mig utav.
Med detta inlägg vill jag egentligen mest se ifall det dyker upp något utav dessa ord på min facebook vägg.

Kram, kram så länge!!!

RSS 2.0