Underbar vinter familjedag

Strålande solsken och glittrande snö, oj, vad naturen bjöd in till ute aktivitet idag. Sagt och gjort! In med barnen, pulkorna, grillen samt korv med mera bilen och iväg.

     

När Ronny tände elden så ville barnen ha korv med en gång. När dom fick veta att det dröjer lite så sattes kursen upp i backen.

   

Tjohoo! Se upp i backen. Barnen hade hur roligt som helst. Gott och härligt värmande blev det sedan med grillad korv, mums.

     

Efter lunchen så åkte Ronny tillsammans med Christian i pulkan, Christian tjöt utav skratt. Angelica fick åka sjal, hon var trött. Angelica och jag tog en promenad från Flygfältet till skidbacken i Kvisthamra. Angelica somnade gott i sjalen, fast blev mindre glad när hon sattes i bilen så vi kunde åka hem.
Solsken, blå himmel och bära barn i en vacker bärsjal. Det är tre saker som gör mig alldeles glad och lycklig över livet. Vackra bärsjalar är en personlig favorit, hittar så få tillfällen att använda sjalen på bara, lite sorgligt tycker jag.


Kommentarer
Postat av: aw - gotlandstöis ツ

tack så mk :)

2010-02-07 @ 15:56:45
URL: http://amandawahlgren.blogg.se/
Postat av: Theres

Ser helt fantastiskt trevligt :) Man kanske skulle låna ett par barn och ge sig ut i nån backe ;)

2010-02-07 @ 17:27:38
URL: http://thezz82.blogg.se/
Postat av: Kevins & Elliots mamma Mia

åh jag ser det va mysigt ni verkar haft, nä men ja bloggar från mobilen!=)

kRAMAR

2010-02-07 @ 19:47:11
URL: http://svalan87.blogg.se/
Postat av: Lillmonster

Jaha, nästan hemma hos mig... Men här är vi bara förkylda. Nu är det min tur så igår höll vi oss mest inne. Barnen var ute och lekte utanför oss när de inte följde med de större pojkarna på deras reklamrunda. :)Kram Kram

2010-02-08 @ 07:41:53
URL: http://lillmonster.com

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-mail,(visas bara för mig)

Var finns du någonstans?

Skriv din kommentar:

Trackback

RSS 2.0