Isproppen borta!

Som i ett trollslag så började det plötsligt rinna varmt vatten ur kranen i köket på nedervåningen, hurra! Gissa ifall diskmaskinen är igång nu!

     

Fast elementet under diskbänken får nog stå kvar ett tag till. Det har ju alltid dragigt kallt från det skåpet så att köksgolven blir iskalla, kan ju avslöja att köket är varmare idag än någonsin. (För att vara vinter.)

Diskmaskin slangen (vit med gråa  ränder) var ju igår alldeles stelfrusen och iskall, nu har den tinat tack vare elementet. Nu återstår bara att skruva loss slangkopplingen uppe i badrummet så att vi kan koppla in tvättmaskinen igen också. Det är ju lätt fixat, bara jag visste vart Ronny har en tiondel av sina verktyg så vore det suveränt. Skulle vilja ha en liten verktygslåda för inomhus bruk med lite tänger och skruvmejslar. Fast detta skulle då förstås vara offlimit för Ronny så att det inte sprids ut till höger och vänster.

Natten fredag till lördag ska det visst vara drygt minus tjugo grader igen, får ha lite vattenflöde igång då i kranarna då så att det förhoppningsvis inte fryser igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-mail,(visas bara för mig)

Var finns du någonstans?

Skriv din kommentar:

Trackback

RSS 2.0