Minus 27 grader

Brrr, nu kan man inte göra annat än att FRYSA och åter frysa. Minus 27 grader imorse, undras hur kallt det var inatt? I alla fall tillräckligt kallt för att vårat vatten skulle frysa. Helt otroligt vad handikappad man blir utan vatten. Fast det är inte så förvånande att vattnet har frusit... Det var säkert bara en 10 plusgrader i köket imorse. Brrr.

 

Angelica och Christian har spenderat största delen utav dagen under fleece filtar och täcken i soffan, fina mösor från JNYdesign värmer gott. Tur att vi har en öppen spis i vardagsrummet i alla fall. Synd bara att elden inte kan värma upp i köket så vi kan få vatten igen.
Hmm, vi har i alla fått det kalla vattnet i köket att fungera, det är i alla fall nåt. Fast det går inte att använda diskmaskinen och tvätt maskinen. Vi skulle verkligen behöva diska, men diskstället kasserade vi när det gick sönder. Jag skulle vilja tvätta också... Angelicas tygblöjor håller på att ta slut... Hon har ju tygblöjor här hemma för att känna att det blir blött när hon kissar, på sätt förstår hon bättre att det är smidigare att göra sina behov på pottan/toaletten. Tanken är att hon snart ska bli blöjfri, det är nära faktiskt. Största hindret just nu är att jag har inga trosor i hennes storlek :-(
Vi har inte vågat oss ut idag, minus 20 grader känns inte så barnvänligt. Håller tummarna för varmare väder snart så att vattnet kan tina upp ordentligt!


Kommentarer
Postat av: Theres

-27?? Herregud så kallt! Här håller det sig runt -10 och det tycker jag är fullt tillräckligt!

2010-01-07 @ 18:39:05
URL: http://thezz82.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-mail,(visas bara för mig)

Var finns du någonstans?

Skriv din kommentar:

Trackback

RSS 2.0