Från blått till grått

Gaaahhh, varför kan inte saker och ting bara vara "bra"? Underbart väder när vi vaknade och nu är himmeln alldeles grå och tråkig.

  

Sedan dessa foton är tagna så har molnen drivit in ordentligt och skymmer numera solen och den blåa himmeln. Trist. Hade ju tänkt att gå ut med barnen, vi har ju en "ofrivillig" hemmadag.

Punktering, igen, bara andra gången denna vecka. Som tur blev det samma däck, fast det innebär förvisso att Ronnys lagning igår kväll med reservhjul på burk och mera luft inte fungerade. Hmprf. Nu är vi "instängda" i huset, ingen sol att gå ut och busa i och ingen grädde hemma så vi kan baka muffins. Hmpfr. Ingen fågelmat finns det heller, skulle vilja fotografera fåglar. Det kan till och med barnen sysselsätta sig med, nåja en kort stund i alla fall, hihi.

  

Spela xylofon är roligt. Vad tror ni? Har jag fångat bilden utav två framtida fotografer? Innan jag fotade barnen så fotograferade dom fåglarna utanför fönstret. En sak är då säker, det blir inget skolarbete gjort idag, det är viktigare att göra dagen till "barnens dag". Nåt kul kan vi säkert hitta på, jag trivs som allra bäst när jag har barnen hos mig.


Kommentarer
Postat av: Marie

Drygt ett och ett halvt år emellan! Dock inte samma Pappa.

2010-03-05 @ 10:59:05
URL: http://lillmian.se
Postat av: Piinky

tack de hoppas jag med =)

2010-03-05 @ 14:45:26
URL: http://itsbeautiful.blogg.se/
Postat av: Piinky

ops råkade svara med min andra blogg hehe

2010-03-05 @ 14:48:34
URL: http://piinkys.webblogg.se/
Postat av: SOFIA

Hejsan, är allt bra? :D kram

2010-03-05 @ 21:57:46
URL: http://sofiaaaaa.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Vad heter du?
Kom ihåg mig?

E-mail,(visas bara för mig)

Var finns du någonstans?

Skriv din kommentar:

Trackback

RSS 2.0